Sök:

Betalning
Du kan välja att betala dina varor på följande sätt:

Förskottsbetalning - Betalningsinformation får du i din orderbekräftelse. När din betalning syns på vårt konto skickas din order. Du får även ett kvitto på din betalning på din mail i pdf format (acrobat reader kan du ladda hem här: http://get.adobe.com/se/reader/). Beroende på vilken bank och vilket tid på dygnet du betalar tar det mellan en och två bankdagar innan dina pengar syns. De beställda varorna reserveras i tre bankdagar, om betalningen inte kommit in på vårt konto innan dess tas din beställning bort.

Payson - Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Faktura - Vi vill självklart att du så snart som du fått paketet fortast möjligt betalar fakturan. Observera att betalningsvillkoren på fakturorna är 10 dagars netto, om ej annat avtalat. Och att förstagångskunder får max beställa för 800: - med detta betalningssätt.  Det tillkommer en faktureringsavgift på 19:-. Välj inte heller detta sätt om ni har obetalda skulder hos kronofogden eller andra betalningsförlägganden. Vi vill också ha personnummer när detta betalningssätt väljs för att försvåra bedrägerier. Det är upp till oss att godkänna varje enskilt fall. Om ni har beställt av oss innan så är det oftast inga problem att köpa mot faktura på lite större belopp.

Kontant - Skulle du vilja hämta varorna här går detta naturligtvis också bra, men då måste vi ha kontanter, och ring eller mejla innan så att vi är inne. Vi kan också ta med oss din order och leverera den till dig, men detta får vi först diskutera och vi kör aldrig några längre sträckor.

Senaste nytt

 99:-  
 844:-  
 149:-  
 69:-  
 79:-  
 109:-