Sök:

För att beställa ska du vara minst 18 år.

Priser
Alla våra priser anges som förvalt i svenska kronor inkl. moms. Det går även att välja att se priser på sidan utan moms, välj då i dropplistan i menyn (till höger ovanför sökrutan).
Vi reserverar oss för felaktiga bilder (detaljer på produkten kan skilja sig från bilden), priser och skrivfel. Om något pris är fel kommer kunden att meddelas detta men vi kan inte krävas att leverera till felsatt pris.

Betalning
Du kan välja att betala dina varor på följande sätt:

Förskottsbetalning - Betalningsinformation får du i din orderbekräftelse. När din betalning syns på vårt konto skickas din order. Du får även ett kvitto på din betalning på din mail i pdf format (acrobat reader kan du ladda hem här: http://get.adobe.com/se/reader/). Beroende på vilken bank och vilket tid på dygnet du betalar tar det mellan en och två bankdagar innan dina pengar syns. Skulle du ångra din order hör av dig snarast så vi kan återföra dina varor till vårat lager igen. De beställda varorna reserveras i tre bankdagar, om betalningen inte kommit in på vårt konto innan dess tas din beställning bort.

Payson - Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Faktura - Vi vill självklart att du så snart som du fått paketet fortast möjligt betalar fakturan. Observera att betalningsvillkoren på fakturorna är 10 dagars netto, om ej annat avtalat. Och att förstagångskunder får max beställa för 800: - med detta betalningssätt.  Det tillkommer en faktureringsavgift på 19:-. Välj inte heller detta sätt om ni har obetalda skulder hos kronofogden eller andra betalningsförlägganden. Vi vill också ha personnummer när detta betalningssätt väljs för att försvåra bedrägerier. Det är upp till oss att godkänna varje enskilt fall. Om ni har beställt av oss innan så är det oftast inga problem att köpa mot faktura på lite större belopp.

Kontant - Skulle du vilja hämta varorna här går detta naturligtvis också bra, men då måste vi ha kontanter, och ring eller mejla innan så att vi är inne. Vi kan också ta med oss din order och leverera den till dig, men detta får vi först diskutera och vi kör aldrig några längre sträckor.

Leveranstid
Ordrar som kommer in före 10:30 skickas vanligtvis iväg samma dag.

Leveranssätt

DHL Servicepoint
- skickas till ett utlämningsställe nära dig. Du kan söka efter servicepoint 
här .
DHL Paket Sverige - skickas till privatperson eller företagsadress där någon finns på plats för att ta emot godset som kommer vardagen efter vi har sänt paketet (förutom i norra Sverige där det kan ta en extra dag).
Brev - kan väljas vid lättare och/eller mindre försändelser där varan har ett lägre belopp.

Skadat gods
Om varan skadas under transporten ska anmälan omedelbart göras där du hämtar ut försändelsen. Om du inte upptäcker skadan förrän du kommer hem, meddela oss via e-post inom 5 dagar helst omgående.
Om en vara skadas eller kommer bort då du sänder den tillbaka till oss är du som kund ansvarig.

Outlöst paket
Om du inte hämtar ut din vara från oss och paketet sänds i retur förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga fraktkostnader. Dessutom 100:- för det arbete vi lagt ner med att packa ordern och sedan packa ur varorna från returpaketet .

Regler vid faktura
Vid beställning med faktura som betalning är det upp till oss att godkänna varje fall. Belopp till förstagångskunder begränsas till max 800:- . Kunden skall också vara skriven på den adress som anges vid beställning. Vid tveksamheter kan vi vägra faktura och hänvisa till annan betalning.

Vi skickar inte mot faktura ifall beställaren har ouppklarade fall hos kronofogden. Vid bedrägerier eller försök till bedrägerier görs polisanmälan. Kan vara värt att veta också att vi loggar alla ip-nummer. Vi kräver personnummer vid faktura. Vid ej betalning av faktura i tid skickas först en betalningspåminnelse med pålagd påminnelseavgift (50:-) därefter går ärendet över till inkasso. Observera att betalningsvillkoren på fakturorna är 10 dagars netto om ej annat avtalat.

Reklamationer
Vi kontrollerar noga alla våra varor innan vi skickar dem till kund. Om varan skulle vara skadad eller om du fått fel produkt eller fel antal ber vi dig kontakta oss omedelbart via e-post. Vi skickar dig då ett adresskort som du klistrar på paketet och du kan enkelt, och naturligtvis utan kostnad, returnera varan till oss. Därefter skickar vi dig en ny vara.

Om ni skickar in en produkt till oss för åtgärd och denna inte uppvisar de fel ni uppgivit, debiteras ni en felsökningsavgift på  450:- samt returfrakt.


Vi ersätter den felaktiga varan utan några kostnader för dig snarast möjligt. Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Kontakta oss alltid om du önskar returnera en vara. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Ångerrätt enligt distansköplagen
Du har som privatperson full rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar enligt distansköplagen. Kontakta oss alltid först via e-post innan du returnerar ditt paket för information om hur du går till väga.

Om du ångrar ett köp och vill returnera en vara står du själv för returfrakten. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med information om vem du är och eventuella originalhandlingar. Efter att vi mottagit och kontrollerat varan betalar vi in varuvärdet på ditt konto. Om en vara skadas eller kommer bort då du sänder den tillbaka till oss är du som kund ansvarig. Paketet ska skickas till av oss angiven adress och ej till något utlämningsställe (undvik helst Posten då det fungerar dåligt här). Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.

PUL
Kundinformation ges eller säljs ej ut av oss (ingen risk att få reklamerbjudande av andra företag).

Senaste nytt

 149:-  
 69:-  
 79:-  
 109:-  
 129:-  
 138:-